Ayşe-Kadir Kutlu Kızılay Anaokulu

Vizyon: Mutlu, kendine güvenen, başarılı, sağlıklı, paylaşmayı bilen, sorun çözebilen, karar verebilen, öğrenmeyi bilen, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma, dayanışma duyguları gelişmiş çocuklar yetiştirmek ve tüm mesleki gücümüzü çocuklarla birlikte çocuklar için kullanmak.

Misyon: Özgün, yaratıcı, güvenli ve sevgi dolu bir ortamda çocuklarımızın var olan yeteneklerinin ortaya çıkmasına ve gelişmesine yardımcı olmak, benlik kavramının gelişimine katkıda bulunmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak, bilişsel, sosyal, dil, psiko-motor becerilerinin gelişimini desteklemek koşuluyla; Atatürk ilke ve inkılâpları doğrultusunda milli değerlere sahip, kendi düşüncelerini de özgürce ifade edebilen bireyler yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 08 :00-18:00
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://770476.meb.k12.tr

Adres - HIZIRPAŞA MAH. İSTASYON CAD. NO 78 MERKEZ / AMASYA

Öğretim Şekli :yarım gün,tam gün(kulüp)

Adres - HIZIRPAŞA MAH. İSTASYON CAD. NO 78 MERKEZ / AMASYA

Ulaşım yaya